-->

    RING TIL OS PÅ 60 21 85 60

  SEND OS EN E-MAIL INFO@JMSALARM.DK

  FØLG OS PÅ FACEBOOK​

VIDEOOVERVÅGNING - PRIVAT

En typisk husstand indeholder i dag, flere let omsættelige effekter, som dyre musikanlæg, fjernsyn, pc-udstyr og andre kostbare genstande, dette medfører at antallet af indbrud er stigende. 

Det er et faktum, at indbrud i dårligt sikrede hjem uden tyverialarm eller med utidssvarende anlæg er langt hyppigere end i hjem med professionel videoovervågning.

Videoovervågning fra JMS Alarm sætter dig i stand til at kontrollere, at der ikke er gæster som du ikke har inviteret. 100% afslapning på ferien muliggøres hvis du kan forvisse dig om alt er i orden i hjemmet mens du er væk.​

​Videoovervågning har en stor præventiv effekt, og er uheldet ude, og der er indbrud, er videooptagelser af indbruddet et stærkt bevismateriale overfor både politi og forsikringsselskab.

Når dit hjem er udstyret med alarm og videoovervågning, er den præventive effekt ofte nok til, at tyven foretrækker naboen, frem for dit hus, hvor sikkerheden er i top.

Udviklingen indenfor videoovervågning har gjort, at det i dag er økonomisk muligt for private at få installeret videoovervågning.

Når vi installerer videoovervågningsanlæg i private hjem, gennemgår vi huset sammen med dig, og finder den optimale løsning ud fra, hvad du som kunde ønsker, skal overvåges. Derefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud, baseret på de aftalte ønsker og behov for sikring af dit hjem.

KONTAKT OS​ OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vender tilbage hurtigst muligt!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAOPLYSNINGER​

JMS ALARM ApS

Hassellunden 14-16

2765 Smørum

KONTAKTOPLYSNINGER

​Telefon: 60 21 85 60

E-mail: info@jmsalarm.dk

CVR: 32284027