-->

    RING TIL OS PÅ 60 21 85 60

  SEND OS EN E-MAIL INFO@JMSALARM.DK

  FØLG OS PÅ FACEBOOK​

Profil​

​Vi ved, at kæden ikke er stærkere end det svageste led, og derfor gør vi os altid umage igennem hele sikringsprocessen – fra tilbud til endelig leverance. Vi er specialister inden for tyverialarmer, herunder røgkanoner, videoovervågning og adgangskontrol.

Vi sørger for at være på forkant med den teknologiske udvikling, og deltager løbende på produktkurser direkte hos producenten for at dygtiggøre os inden for de nyeste sikringsprodukter. Det er din sikkerhed for, at de løsninger, vi anbefaler dig, lever op til gældende markedskrav.

DU KAN VÆRE HELT SIKKER

Hos JMS Alarm er en sag først afsluttet, når du som kunde er 100 % tilfreds, og det leverede produkt svarer til det aftalte.​

Der findes i dag mange forskellige produkter på markedet for sikring og alarmer – og det kan være svært som kunde at overskue, hvilke produkter der reelt er den optimale løsning, men hos JMS Alarm får du altid et produkt som er open source. Derfor bliver du ikke bundet til et lukket system.

Præcis derfor har vi hos JMS Alarm specialiseret os i optimal rådgivning, når det gælder DIN sikkerhed. Vi sælger dig hverken for store eller for små løsninger – og slet ikke gammel, udfaset teknologi, hvilket der desværre findes en del af ude på markedet.

Hvilke produkter får du hos JMS ALARM?​

KONTAKT OS​ OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vender tilbage hurtigst muligt!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAOPLYSNINGER​

JMS ALARM ApS

Hassellunden 14-16

2765 Smørum

KONTAKTOPLYSNINGER

​Telefon: 60 21 85 60

E-mail: info@jmsalarm.dk

CVR: 32284027